Qui som

Som una empresa especialitzada en el desenvolupament i gestió d’activitats centrades en l’educació, la cultura i el lleure.

Oferim una oferta variada d’activitats i serveis adaptada als interessos i necessitats dels usuaris, sempre acompanyada d’una metodologia de treball rigorosa i especialitzada per part del personal qualificat.

Compromís social

Elaborem projectes, activitats i/o serveis que permetin als usuaris desenvolupar actituds, valors i hàbits que els proporcionin un enriquiment personal i col·lectiu.

Promovent en totes les nostres activitats el respecte vers el medi ambient i un desenvolupament just i sostenible.

OBJECTIU

L’objectiu que perseguim en totes les nostres activitats és ajudar als infants, joves i adults, a desenvolupar actituds, habilitat i aficions específiques, que els facin gaudir d’un temps lliure ben aprofitat i enriquidor per al seu desenvolupament personal.

valors

Els valors que guien la nostra acció es concreten en una sensibilitat cap a una societat plural i democràtica –amb igualtat d’oportunitats per a tothom-, solidària, sostenible –capaç de viure dels recursos propis i de preservar el patrimoni cultural i natural-, tolerant, diversa i compromesa amb el seu futur.

Apostem per a formar persones amb valors que, a la vegada, siguin capaços de conviure en harmonia amb tothom, lluitin per preservar la seva identitat.

La nostra feina diària s fonamenta en tots aquests principis, sense la presència dels quals no tindrien gaire sentit les activitats i projectes que gestionem.

Telèfon

Email

Adreça

Carrer dels Carreters, 19
17150, Sant Gregori